Όροι Χρήσης

Εισαγωγή

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτή την σελίδα, καθώς περιέχει τους όρους χρήσης του worktime.gr. Με την πρόσβαση σας σε αυτήν την ιστοσελίδα και τη χρήση των υπηρεσιών της, δηλώνετε αποδοχή των όρων αυτών. Στη περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους, παρακαλούμε μην προβείτε σε χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Γενικά – Σκοπός

Η ιστοσελίδα worktime.gr είναι μια πλατφόρμα στην οποία έχετε την δυνατότητα να δημοσιεύετε και να διαχειρίζεστε δωρεάν αγγελίες εργασίας, να καταχωρείτε online τα βιογραφικά σας, να κάνετε αναζήτηση εργασίας, αλλά και αναζήτηση υποψήφιων. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις παραπάνω υπηρεσίες στους χρήστες, εντελώς δωρεάν, βοηθώντας τους εργοδότες να βρουν υποψήφιους που να πληρούν τις απαιτήσεις τους, αλλά και  τους υποψήφιους να αναζητήσουν νέες θέσεις εργασίας.

 Εγγραφή

1. Εγγράφοντας στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι παρέχετε ακριβείς, ενημερωμένες και αληθινές πληροφορίες για τον εαυτό σας.

2. Κατά την εγγραφή ως εργοδότης ή αναζητητής εργασίας, συμφωνείτε ότι θα διατηρείτε ένα ασφαλές και αποτελεσματικό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας.

Καταχώρηση Αγγελιών

1. Κατά την καταχώρηση αγγελιών εργασίας, υποχρεούστε να παρέχετε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη θέση εργασίας και να αναφέρετε τυχόν απαιτούμενα προσόντα και απαιτήσεις.

2. Δεσμεύεστε ότι οι αγγελίες που καταχωρείτε δεν παραβιάζουν την ισχύουσα νομοθεσία και τα δικαιώματα τρίτων.

3. Ο τίτλος Θέσης θα πρέπει να αναφέρεται σε συγκεκριμένη θέση εργασίας. Στην περίπτωση που είναι ημιτελής ή λειτουργεί σαν spam link θα διαγράφεται.

4. Η τοποθεσία κάθε θέσης εργασίας θα πρέπει να είναι σαφής και όχι ημιτελής και θα πρέπει να αναγράφεται η πόλη ή η χώρα π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Λονδίνο, Ευρώπη.

5. Η διάρκεια λήξης μιας καταχωρημένης αγγελίας είναι 60 ημέρες. Μόλις συμπληρωθούν οι 60 ημέρες έχετε τη δυνατότητα να τη διαγράψετε ή να την ανανεώσετε μέσα από τη«Διαχείριση Αγγελιών».

6. Στην περίπτωση που η αγγελία εργασίας αναφέρεται σε ζήτηση εργασίας θα διαγράφεται.

7. Οι αγγελίες εργασίας με περιεχόμενο το οποίο αναφέρεται σε ζήτηση πελατών θα διαγράφονται.

  8. Απαγορεύονται οι καταχωρήσεις αγγελιών με ρατσιστικό ή υβριστικό περιεχόμενο γι’αυτό και θα διαγράφονται.

  9. Το worktime.gr διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύει τις αγγελίες εργασίας και στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter και Instagram.

Προβολή  βιογραφικών

1. Η προβολή όλων των βιογραφικών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους χρήστες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό Εργοδότη.

2. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να εμφανίσουν ή όχι το βιογραφικό τους μέσα από τη«Διαχείριση Βιογραφικών».

Απορρήτου

1.Κατανοείτε ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα μπορεί να είναι προσβάσιμες από άλλους χρήστες.

2.Η ιστοσελίδα θα τηρεί την ιδιωτικότητα των προσωπικών σας πληροφοριών σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της.

Συμπεριφορά Χρηστών

1.Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας για διακίνηση παράνομου ή προσβλητικού υλικού, καθώς και για προώθηση διακρίσεων ή παράνομων δραστηριοτήτων.

2.Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει ή να καταργήσει λογαριασμούς χρηστών που παραβιάζουν αυτούς τους όρους.

Τροποποίηση Όρων

Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί αυτούς τους όρους χρήσης. Οι τροποποιήσεις θα είναι ισχύουσες από τη στιγμή της δημοσίευσής τους.

 

Νομικά δικαιώματα

Το worktime.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο προσβάλλει την τιμή, την υπόληψη, την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, αλλά και τρίτων προσώπων, καθώς και για όποια ηθική βλάβη προκληθεί από τις υπηρεσίες μας. Η ευθύνη αποδίδεται αποκλειστικά σε όσους συμπληρώνουν τις φόρμες καταχώρησης και σε καμία περίπτωση στο worktime.gr. Ο χρήστης οφείλει να καταχωρεί αληθή στοιχεία και είναι υπεύθυνος για τυχόν ποινικές συνέπειες από τη δήλωση ψευδών στοιχείων ή στοιχείων που απευθύνονται σε τρίτους εν αγνοία τους. Επιπλέον, το worktime.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής χρηστών, εάν γίνει αντιληπτό ότι κάποια καταχώρηση δεν συμμορφώνεται με τις λειτουργίες της ιστοσελίδας ή ότι θίγει την τιμή, την υπόληψη, την προσωπικότητα και την περιουσία κάθε τρίτου προσώπου.

 

worktime.gr – Τελευταία Ενημέρωση:  05/04/2021