Λίγα λόγια για τον/την: ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΖΗ

  • Επιθυμητός μισθός 0
  • Προβολές 18

Για εμένα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

Γεννημένη στις 22 Μαΐου του 1981 στη Θεσσαλονίκη. Έγγαμη με ένα παιδάκι 6 χρονών. Κάτοχος διπλώματος οδήγησης Β΄ κατηγορίας.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ:

Αξιόπιστη, επικοινωνιακή, αποτελεσματική, συνεπής, με χιούμορ, με προσοχή στην λεπτομέρεια, καλή διάθεση και ομαδικό πνεύμα.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

2018-2019: Γραμματέας – Εξυπηρέτηση πελατών σε γυμναστήριο Elixir Meteora.

Εξυπηρετούσα τα μέλη του γυμναστηρίου και ενημέρωνα νέους πελάτες για πακέτα συνδρομών, διαχειριζόμουν το τηλεφωνικό κέντρο και το ταμείο, έστελνα sms ή email σχετικά με προσφορές και ενημερώσεις, διαχειριζόμουν το λογισμικό της επιχείρησης.

2012-2018: Γραμματέας – Υπάλληλος Υποδοχής σε Κέντρο Άθλησης και Ευεξίας Fitness Together. Εξυπηρετούσα τους πελάτες που εισέρχονταν στον χώρο, διαχειριζόμουν το τηλεφωνικό κέντρο (ραντεβού) καθώς και το ταμείο (πώληση συνδρομών και προϊόντων), ενημέρωνα τον κόσμο που εισερχότανε στον χώρο για πληροφορίες.

2011-2012: Γραμματέας – Υπάλληλος εκτυπωτικών εργασιών σε Εταιρία Γραφικών Τεχνών Typeshop. Εκτύπωνα τις δουλειές που αναθέτονταν στην εταιρία σε μηχάνημα ψηφιακής εκτύπωσης και plotter και διεκπεραίωνα κάθε είδους περαιτέρω επεξεργασία όπως πλαστικοποίηση, δίπλωμα, σπιράλ, καρφίτσα, βιβλιοδεσία.

2010:           Πρακτική Άσκηση – Γραμματειακή Υποστήριξη σε Εταιρία Παραγωγής Λογισμικού Secure shop Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Χειριζόμουν το τηλεφωνικό κέντρο, εξυπηρετούσα και εκπαίδευα τους πελάτες όσον αφορά το λογισμικό και το σύστημα κρατήσεων, διαχειριζόμουν το πελατολόγιο καθώς και το CMS, έκανα προσθήκη κειμένων και φωτογραφιών στις ιστοσελίδες των πελατών.

2007-2009: Υπάλληλος σε Εστιατόριο Ζεύξιδος – Εξυπηρέτηση πελατών. Υποδεχόμουν τους πελάτες και φρόντιζα για την ταχύτερη και την πιο ικανοποιητική εξυπηρέτησή τους.

2005-2007: Υπάλληλος σε Studio Φωτογραφίας – Studio Βασιλειάδη. Επεξεργαζόμουν τις φωτογραφίες γάμου ή βάπτισης ώστε να χρησιμοποιηθούν σε ψηφιακά άλμπουμ.

2003-2004: Πωλήτρια σε κατάστημα Ειδών Design – Design Plus Galanis. Εξυπηρετούσα τους πελάτες, φρόντιζα για την τακτοποίηση του χώρου και την τακτική αναδιάταξη των εμπορευμάτων, ώστε να είναι ελκυστικά για τον πελάτη.

2002:               Γραμματέας – Ταμίας σε Εμπορική Εταιρία Δ.Τσιάρας & ΣΙΑ. Διαχειριζόμουν το τηλεφωνικό κέντρο, έκανα παραγγελιοληψία και ταμειακή διαχείριση.

2001-2002: Γραμματέας – Υπάλληλος Γραφείου σε Διαφημιστική – Εκτυπωτική Εταιρία Mega Grafica Ε.Π.Ε.

2001:               Πρακτική εξάσκηση σε Λογιστικό Γραφείο Λεβέντης Ναούμ Ο.Ε.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

2020                Παρακολούθηση Προγράμματος «Vellum International Certificate In Photoshop».

2018-2019:  Παρακολούθηση Προγράμματος «Mastering WordPress», Vellum Global Educational Services (Φορέας Πιστοποίησης).

2018                Παρακολούθηση Σεμιναρίου «Ανάπτυξη Ιστοσελίδων και e-shop με WordPress».

2008-2010:  Απόφοιτη του Ιδιωτικού ΙΕΚ Δέλτα. Ειδικότητα Τεχνικός Τεχνολογίας Internet –  Κατασκευή Ιστοσελίδων.

2003-2005:  Απόφοιτη Ιδ. Πολιτιστικού ΙΕΚ Θεσσαλονίκης. Ειδικότητα Τεχνικός Λήψης Εφαρμοσμένης Φωτογραφίας. Κάτοχος διπλώματος.

1996-1999:  Απόφοιτη Γενικού Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης.

 

ΑΛΛΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:

Γλώσσες:        Αγγλικά (First Certificate in English).

Γνώσεις Η/Υ: Πολύ καλή γνώση Microsoft Office και Photoshop.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ