Δημιουργία λογαριασμού

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό θα πρέπει να πατήσετε τον σύνδεσμο «Εγγραφή», ο οποίος βρίσκετε στο μενού στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας. Ο σύνδεσμος θα σας μεταφέρει σε ένα παράθυρο, στο οποίο θα πρέπει να πληκτρολογήσετε τα στοιχεία σας και να επιλέξετε μία από τις δύο κατηγορίες που δηλώνουν την ταυτότητα του λογαριασμού σας. Οι κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε είναι:

α. «Εργοδότης», που σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε αγγελίες εργασίας και να τις διαχειρίζεστε, να αναζητάτε υποψήφιους και να επικοινωνείτε μαζί τους, μέσα από την ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας

β. «Υποψήφιος», που σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε τα βιογραφικά σας και να τα διαχειρίζεστε, να αναζητάτε εταιρείες και να επικοινωνείτε με τους εργοδότες, μέσα απότην ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λογαριασμό απλά καταχωρώντας μία αγγελία εργασίας ή ένα βιογραφικό. Εφόσον ολοκληρωθεί η καταχώρηση, ένας σύνδεσμος θα σταλεί στο email σας για να ορίσετε συνθηματικό.

Πως καταχωρώ μια αγγελία εργασίας;

Για να καταχωρήσετε μία αγγελία εργασίας απαιτείται ένας λογαριασμός Εργοδότη. Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό, στο μενού θα εμφανιστεί ο σύνδεσμος «Εργοδότες». Στη συνέχεια επιλέξτε «Καταχώρηση Αγγελίας» για να εμφανιστεί η ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία, αλλά και τα προαιρετικά, εάν επιθυμείτε, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις ολοκληρώσετε τις καταχωρήσεις πατήστε «Προεπισκόπηση Αγγελίας Εργασίας», για να δείτε πως θα εμφανίζετε η αγγελία σας και στη συνέχεια πατήστε «Καταχώρηση» για να τη δημοσιεύσετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να καταχωρήσετε την αγγελία σας με ένα κλικ στην ενότητα «Καταχώρηση Αγγελίας» στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας ή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο «Καταχώρηση Αγγελίας» που βρίσκεται στην αρχική σελίδα.

Πόσο χρόνο διαρκούν οι αγγελίες εργασίας;

Οι αγγελίες εργασίας παραμένουν ενεργές για 90 ημέρες από τη στιγμή που δημοσιεύονται. Αφού λήξει η αγγελία εργασίας έχετε τη δυνατότητα να τη διαγράψετε ή να την ανανεώσετε μέσα από την «Διαχείριση Αγγελιών».

Πόσες αγγελίες εργασίας μπορώ να καταχωρήσω;

Έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε όσες αγγελίες εργασίας επιθυμείτε.

Πώς μπορώ να αλλάξω ή να διαγράψω μία αγγελία εργασίας που έχω καταχωρήσει;

Για να αλλάξετε ή να διαγράψετε μία αγγελία εργασίας, θα πρέπει να συνδεθείτε, να πατήσετε στο μενού «Εργοδότες» και στη συνέχεια να επιλέξετε τη «Διαχείριση Αγγελιών». Στον πίνακα διαχείρισης που θα εμφανιστεί, για κάθε αγγελία εργασίας, θα βρείτε τις επιλογές «Επεξεργασία» και «Διαγραφή».

Πώς μπορώ να  κρύψω την φόρμα αίτησης στην αγγελία εργασίας;

Σε κάθε αγγελία εργασίας που καταχωρείτε έχετε τη δυνατότητα να εμφανίσετε ή να μην εμφανίσετε τη φόρμα αίτησης. Για να επιλέξετε μία από τις δύο κατηγορίες θα πρέπει να  συνδεθείτε και να μεταβείτε στο μενού «Εργοδότες» και στη συνέχεια να επιλέξετε τη«Διαχείριση Αγγελιών». Στον πίνακα διαχείρισης που θα εμφανιστεί, για κάθε αγγελία εργασίας, θα βρείτε τις επιλογές «Εμφάνιση» και «Απόκρυψη».

Γιατί η αγγελία εργασίας που έχω καταχωρήσει δεν εμφανίζεται αμέσως;

Οι αγγελίες εφόσον καταχωρηθούν προς δημοσίευση, αναμένουν έγκριση και μόνον εφόσον συμφωνούν με τους όρους χρήσης εμφανίζονται δημόσια.

Γιατί όταν επεξεργάζομαι μία αγγελία εργασίας εφόσον έχει καταχωρηθεί χρειάζεται έγκριση;

Οι αγγελίες εφόσον επεξεργαστούν, αναμένουν έγκριση και μόνον εφόσον συμφωνούν με τους όρους χρήσης εμφανίζονται δημόσια.

Πώς μπορώ να καταχωρήσω το βιογραφικό μου;

Για να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας απαιτείται ένας λογαριασμός «Υποψήφιου». Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό, στο μενού θα εμφανιστεί ο σύνδεσμος Υποψήφιοι. Στην συνέχεια επιλέξτε «Καταχώρηση Βιογραφικού» για να  εμφανιστεί η ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα πεδία, αλλά και τα προαιρετικά, εάν επιθυμείτε, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις ολοκληρώσετε τις καταχωρήσεις πατήστε «Προεπισκόπηση Βιογραφικού», για να δείτε πως θα εμφανίζεται το βιογραφικό σας και στη συνέχεια πατήστε «Καταχώρηση» για να το δημοσιεύσετε.

Εναλλακτικά, μπορείτε να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας με ένα κλικ στην ενότητα «Προσθήκη Βιογραφικού» στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας ή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο «Καταχώρηση Βιογραφικού» που βρίσκεται στην αρχική σελίδα.

Πώς μπορώ να αλλάξω ή να διαγράψω ένα βιογραφικό που έχω καταχωρήσει;

Για να αλλάξετε ή να διαγράψετε ένα βιογραφικό θα πρέπει να συνδεθείτε  και να μεταβείτε στο μενού «Υποψήφιοι» και στη συνέχεια να επιλέξετε τη «Διαχείριση Βιογραφικών». Στον πίνακα διαχείρισης που θα εμφανιστεί, για κάθε βιογραφικό, θα βρείτε τις επιλογές «Επεξεργασία» και «Διαγραφή».

Πώς μπορώ να στείλω το βιογραφικό μου κατευθείαν στον εργοδότη;

Εφόσον έχετε καταχωρήσει το βιογραφικό σας και είστε συνδεδεμένοι, επιλέξτε την αγγελία εργασίας που σας ενδιαφέρει και πατήστε τον σύνδεσμο  «Κάντε Αίτηση». Στη φόρμα που θα εμφανιστεί, απλά γράψτε ένα σύντομο μήνυμα και διαλέξτε ένα από τα online βιογραφικά που έχετε καταχωρήσει. Τέλος, κάντε κλικ στην επιλογή «Αποστολή Αίτησης». Αυτόματα θα αποσταλεί μαζί με την αίτηση και το online βιογραφικό σας στο email του εργοδότη. Αν δεν έχετε καταχωρήσει κάποιο βιογραφικό, κάντε κλικ στην επιλογή «Δημιουργία Βιογραφικού» που θα εμφανιστεί για να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας και να το στείλετε μαζί με την αίτησή σας για τη συγκεκριμένη αγγελία στο email του εργοδότη.

Εναλλακτικά, εφόσον επιλέξετε την αγγελία που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να πατήσετε τον σύνδεσμο «Κάντε Αίτηση» και αμέσως θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με το email του εργοδότη για να συνεχίσετε με την αποστολή της αίτησής σας.

Θέλω να προσθέσω ένα λογότυπο. Τι τύπος και πόσο πρέπει να είναι το μέγεθός του;

Για να εμφανίζεται σωστά το λογότυπο που θέλετε να ανεβάσετε πρέπει να έχει κατάληξη .jpg, .png ή gif. Στο site εμφανίζεται πάντα σε σταθερή μορφή 120 x 120 pixels.

Έχασα τον κωδικό μου.

Για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας επιλέξτε Ξέχασες τον κωδικό σου; και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το email σας ή το όνομα χρήστη που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες για να παραλάβετε έναν καινούργιο.