Εισαγωγή

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτή την σελίδα, καθώς περιέχει τους όρους χρήσης του worktime.gr. Με την πρόσβαση σας σε αυτήν την ιστοσελίδα και τη χρήση των υπηρεσιών της, δηλώνετε αποδοχή των όρων αυτών. Στη περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους, παρακαλούμε μην προβείτε σε χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Γενικά – Σκοπός

Η ιστοσελίδα worktime.gr είναι μια πλατφόρμα στην οποία έχετε την δυνατότητα να δημοσιεύετε και να διαχειρίζεστε δωρεάν αγγελίες εργασίας, να καταχωρείτε online τα βιογραφικά σας, να κάνετε αναζήτηση εργασίας, αλλά και αναζήτηση υποψήφιων. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις παραπάνω υπηρεσίες στους χρήστες, εντελώς δωρεάν, βοηθώντας τους εργοδότες να βρουν υποψήφιους που να πληρούν τις απαιτήσεις τους, αλλά και  τους υποψήφιους να αναζητήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Εγγραφή και Λογαριασμός

Για να καταχωρήσετε αγγελίες εργασίας, βιογραφικά και για να εγγραφείτε στο job alerts, το οποίο σας παρέχει τη δυνατότητα να λαμβάνετε νέες θέσεις εργασίας στο e-mail σας,απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό θα πρέπει να πατήσετε τον σύνδεσμο «Εγγραφή», ο οποίος βρίσκεται στο μενού στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας. Εκεί θα σας ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο θα πρέπει να πληκτρολογήσετετα στοιχεία σας και να επιλέξετε μία από τις δύο κατηγορίες που δηλώνουν την ταυτότητα του λογαριασμού σας. Οι κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε είναι:

α. «Εργοδότης», που σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε αγγελίες εργασίας και να τις διαχειρίζεστε, να αναζητάτε υποψήφιους και να επικοινωνείτε μαζί τους, μέσα από την ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας

β. «Υποψήφιος», που σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρείτε τα βιογραφικά σας και να τα διαχειρίζεστε, να αναζητάτε εταιρείες και να επικοινωνείτε με τους εργοδότες, μέσα απότην ηλεκτρονική μας φόρμα επικοινωνίας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λογαριασμό απλά καταχωρώντας μία αγγελία εργασίας ή ένα βιογραφικό. Εφόσον ολοκληρωθεί η καταχώρηση, ένας σύνδεσμος θα σταλεί στο email σας για να ορίσετε συνθηματικό.

Καταχώρηση αγγελιών εργασίας και βιογραφικών

1. Για κάθε καταχώρηση αγγελίας εργασίας δεν απαιτείται από τον χρήστη να χρησιμοποιήσει προσωπικά στοιχεία που δεν επιθυμεί. Για παράδειγμα στο πεδίο «επωνυμία εταιρείας», το οποίο είναι και υποχρεωτικό, εφόσον δεν υπάρχει επωνυμία εταιρείας, ο χρήστης μπορεί να συμπληρώσει το ονοματεπώνυμό του.

2. Στη φόρμα καταχώρησης των βιογραφικών το ονοματεπώνυμο σας είναι απαιτούμενο πεδίο. Τα πεδία στις φόρμες καταχώρησης που είναι υποχρεωτικά συμπληρώνονται αποκλειστικά για λόγους ασφάλειας και για την αποφυγή παραπλάνησης των άλλων χρηστών. Στην περίπτωση που δεν είναι συμπληρωμένα σωστά τα βιογραφικά, αλλά και οι αγγελίες, δεν θα εγκρίνονται και θα διαγράφονται.

3. Ο τίτλος Θέσης θα πρέπει να αναφέρεται σε συγκεκριμένη θέση εργασίας. Στην περίπτωση που είναι ημιτελής ή λειτουργεί σαν spam link θα διαγράφεται.

4. Η τοποθεσία κάθε θέσης εργασίας θα πρέπει να είναι σαφής και όχι ημιτελής και θα πρέπει να αναγράφεται η πόλη ή η χώρα π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Λονδίνο, Ευρώπη.

5. Η διάρκεια λήξης μιας καταχωρημένης αγγελίας είναι 90 ημέρες. Μόλις συμπληρωθούν οι 90 ημέρες έχετε τη δυνατότητα να τη διαγράψετε ή να την ανανεώσετε μέσα από τη«Διαχείριση Αγγελιών».

6. Στην περίπτωση που η αγγελία εργασίας αναφέρεται σε ζήτηση εργασίας θα διαγράφεται.

7. Οι αγγελίες εργασίας με περιεχόμενο το οποίο αναφέρεται σε ζήτηση πελατών θα διαγράφονται.

8. Απαγορεύονται οι καταχωρήσεις αγγελιών με ρατσιστικό ή υβριστικό περιεχόμενο γι’αυτό και θα διαγράφονται.

9. Το worktime.gr διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύει τις αγγελίες εργασίας και στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter και Instagram.

Job Alerts

Με τη λειτουργία του Job Alerts λαμβάνετε ειδοποιήσεις για θέσεις εργασίας στο email σας,επιλέγοντας τις παρακάτω κατηγορίες σύμφωνα με τις καταχωρήσεις σας. Με λέξεις-κλειδιά, περιοχή, κατηγορία εργασίας, προσόν, τύπο εργασίας, καθώς και κάθε πότε επιθυμείτε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις. Για να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις αυτές απαιτείται ένας λογαριασμός. Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πατώντας τον σύνδεσμο «Εγγραφή», ο οποίος βρίσκετε στο μενού στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας.

Προβολή  βιογραφικών

1. Η προβολή όλων των βιογραφικών γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τους χρήστες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό Εργοδότη.

2. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να εμφανίσουν ή όχι το βιογραφικό τους μέσα από τη«Διαχείριση Βιογραφικών».

Νομικά δικαιώματα

Το worktime.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο προσβάλλει την τιμή, την υπόληψη, την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, αλλά και τρίτων προσώπων, καθώς και για όποια ηθική βλάβη προκληθεί από τις υπηρεσίες μας. Η ευθύνη αποδίδεται αποκλειστικά σε όσους συμπληρώνουν τις φόρμες καταχώρησης και σε καμία περίπτωση στο worktime.gr. Ο χρήστης οφείλει να καταχωρεί αληθή στοιχεία και είναι υπεύθυνος για τυχόν ποινικές συνέπειες από τη δήλωση ψευδών στοιχείων ή στοιχείων που απευθύνονται σε τρίτους εν αγνοία τους. Επιπλέον, το worktime.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής χρηστών, εάν γίνει αντιληπτό ότι κάποια καταχώρηση δεν συμμορφώνεται με τις λειτουργίες της ιστοσελίδας ή ότι θίγει την τιμή, την υπόληψη, την προσωπικότητα και την περιουσία κάθε τρίτου προσώπου.

worktime.gr – Τελευταία Ενημέρωση:  05/04/2021